Байєсівська мережа в ІоТ на прикладі побудови кмітливої кур’єрської служби - Klishchenko, Ladyslava; Kudriavtseva, Yuliia (Наукові записки НаУКМА. Комп'ютерні науки, 2018)
Розглянуто задачу побудови байєсівської мережі – орієнтованого ациклічного графа, з прорахуванням умовної та безумовної ймовірності змінних на прикладі оцінювання рейтингу водія за допомогою OBDII давача