Класифікаційна система з підбору персоналу - Zhezherun, Oleksandr; Riepkin, Maksym (Наукові записки НаУКМА. Комп'ютерні науки, 2019)
У статті представлено класифікаційну систему, побудовану у вигляді бази знань, яка допомагає розв’язати задачу класифікації під час підбору персоналу. Ця система порівнюється із системами на основі нейронних мереж. Проведено огляд засобів побудови онтологій, доречних для за- стосування у подібних системах. Описано функціонал та реалізацію класифікаційної системи на основі фреймворку Protégé, що співпрацює з Telegram-ботом і дає змогу ефективно відбирати кандидатів, які найбільше відповідають вимогам вакансії.