Система управління клієнтською базою моделі SааS на прикладі компанії страхового брокера - Vasylenko, Andrii; Hlybovets, Andrii (Наукові записки НаУКМА. Комп'ютерні науки, 2020)
У роботі описано деталі аналізу вимог та реалізації системи управління базою клієнтів для брокерських компаній у сфері страхування. Така система має враховувати особливості роботи компаній і модель їх бізнесу для того, щоб повністю відповідати поставленим вимогам. Можливість роботи з великою кількістю записів із будь-якого пристрою, а також наявність форм та елементів для відображення суто специфічних для галузі показників є ключовим аспектом у проектуванні та реалізації системи. За результатами роботи отримано CRM-систему, яка повністю відповідає необхідним базовим вимогам. Матеріал надійшов 09.06.2020