Реалізація засобу розроблення графічного інтерфейсу для програм на мові Пролог - Ivaniuk, Nazar; Kucher, Anton; Yuschenko, Yury (Наукові записки НаУКМА. Комп'ютерні науки, 2021)
Роботу присвячено актуальним проблемам поширення використання логічного програмування при розробленні промислових і комерційних багатоплатформних програмних застосунків, а саме запропонованому засобу зручного розроблення сучасного графічного інтерфейсу до логічних програм. Описано запропоновану концепцію потокового інтерфейсу до Прологу та розроблену бібліотеку Panzer Prolog. Визначено переваги цієї концепції порівняно з наявними засобами приєднання графічного інтерфейсу до програм на мові Пролог. Зазначено шляхи подальшого вдосконалення можливостей реалізованої бібліотеки.