Реалізація практико-орієнтованої системи кіберполігону з індивідуалізованим запуском середовищ - Глибовець, Андрій Миколайович; Бабич, Трохим Анатолійович (Наукові записки НаУКМА. Комп'ютерні науки, 2025)
У статті описано архітектуру й технічну реалізацію контейнерно-орієнтованого кіберполігону, інтегрованого з LMS Moodle через LTI. Показано переваги підходу щодо швидкодії, масштабованості й безпеки. Проведено порівняння з альтернативними рішеннями та визначено подальші напрями розвитку платформи.